Let op (3/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Zorg voor uw bedrijfsgegevens met eHerkennıng-aanpassingen

e-Herkenning

Van: E-Herkenning
Verzonden: dinsdag 26 maart 2024 23:54
Aan: *************@**************
Onderwerp: Zorg voor uw bedrijfsgegevens met eHerkennıng-aanpassingen

Beste zakelijke ondernemer,

We nemen contact met u op om u op de hoogte te stellen van een belangrijke wijziging met betrekking tot uw eHerkennıng-profiel. Als u al bent aangemeld bij eHerkennıng maar uw zakelijke bedrijfsgegevens nog niet heeft bijgewerkt, vragen wij u dringend om dit vóór 10 april 2024 te doen vanwege een nieuwe beveiligingsmaatregel.

Het is van cruciaal belang dat uw bedrijfsgegevens up-to-date zijn om de veiligheid en integriteit van het eHerkennıng-systeem te waarborgen. Indien u verzuimt uw zakelijke bedrijfsgegevens bij te werken vóór de genoemde datum, kan dit leiden tot de opschorting van uw eHerkennıng-profiel. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw vermogen om online zaken te doen en om toegang te krijgen tot belangrijke overheidsdiensten.

Om uw zakelijke bedrijfsgegevens bij te werken, dient u in te loggen op uw eHerkennıng-profiel en de vereiste informatie te controleren en aan te passen waar nodig. Zorg ervoor dat alle gegevens accuraat en actueel zijn om mogelijke onderbrekingen in uw dienstverlening te voorkomen.

Navigeer naar uw eHerkenning profiel [link]

We begrijpen dat dit een onverwachte verplichting kan zijn, maar het is van vitaal belang voor de veiligheid en het functioneren van het eHerkennıng-systeem. We vertrouwen op uw medewerking en tijdige actie om deze bijwerking te voltooien.

Bedankt voor uw aandacht en medewerking in deze kwestie.

Met vriendelijke groet,
******
Algemeen directeur

Valse e-mail