Let op (1/5): Afpersmails bezoek pornosite Sinds 11:55 | 28 september 2023
Let op (2/5): Valse factuur softwarepakket Sinds 18:12 | 26 september 2023
Let op (4/5): Valse sms douanekosten Sinds 10:08 | 30 augustus 2023

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn wanneer u te maken heeft met fraude of wanneer de digitale veiligheid van uw bedrijf gevaar loopt:

Persoonlijk advies: Heeft u een vraag of twijfelt u of er sprake is van fraude of digitale risico’s, dan kunt u ons bellen voor telefonisch advies.

Doet u telefonisch of via onze website melding van fraude, dan bekijken we samen met u welke stappen u moet zetten om verdere schade te voorkomen. Daarbij lopen we alle punten langs die voor u en uw klanten van belang zijn. We geven gericht advies over b.v. aangifte doen, het melden van een datalek of het veilig stellen van uw bedrijfsgegevens.

Hulp van experts: Wij werken samen met een groot netwerk van experts. Op basis van uw situatie brengen we u in contact met de partijen die u verder kunnen helpen om de schade te herstellen of schade in de toekomst te voorkomen. Denk hierbij aan juridische hulp in het geval van acquisitiefraude of domeinnaamfraude, maar b.v. ook aan hulp bij schade aan uw bestanden of bedrijfsnetwerk.