Let op (3/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Aanmoediging voor een snelle overstap om bedrijfsgegevens te beschermen

e-Herkenning

Van: e-Herkenning
Verzonden: dinsdag 19 maart 2024 23:16
Aan: ****@*****.nl
Onderwerp: Aanmoediging voor een snelle overstap om bedrijfsgegevens te beschermen

Waarschuwing over mogelijke accountopschorting bij niet-naleving

Beste zakelijke onderneming,

We schrijven u om een belangrijke update te delen met betrekking tot uw eHerkenning profiel. Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de veiligheid te verbeteren en te voldoen aan de nieuwste veiligheidsstandaarden, willen we u eraan herinneren dat alle bedrijven die momenteel gebruik maken van eHerkenning niveau 3 zo snel mogelijk moeten overstappen naar niveau 4.

Waarom de overstap naar niveau 4? Niveau 4 biedt een hoger niveau van beveiliging door het gebruik van meer-factor authenticatie, waardoor uw bedrijfsgegevens beter worden beschermd tegen cyberdreigingen en ongeautoriseerde toegang.

Als uw bedrijf niet vóór 1 april 2024 overstapt naar niveau 4, zijn we genoodzaakt om uw bedrijfsaccount op te schorten om de veiligheid van alle gebruikers te waarborgen en te voldoen aan de geldende regelgeving.

We begrijpen dat dit een belangrijke verandering kan zijn, maar het is essentieel om de integriteit en veiligheid van uw bedrijfsgegevens te waarborgen. Om deze reden moedigen we u ten zeerste aan om de overstap naar niveau 4 zo snel mogelijk te voltooien.

Volg de onderstaande stappen om uw overstap naar niveau 4 te voltooien:
Log hier in op uw eHerkenning [link]

Volg de instructies om uw identiteit te verifiëren en meer-factor authenticatie in te stellen.

Als u hulp nodig heeft bij het uitvoeren van deze overstap of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ondersteuning.

Bedankt voor uw medewerking en begrip in deze kwestie. We waarderen uw inspanningen om de veiligheid van uw bedrijfsgegevens te waarborgen.

Met vriendelijke groet,
******************
Bestuursvoorzitter

Valse e-mail