Let op (3/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Deadline nadert voor het upgraden naar Niveau 4 van uw eHerkenning account

e-Herkenning

Van: e-Herkennìng
Datum: 9 april 2024 om 23:34:06 CEST
Aan: ******@*******
Onderwerp: Deadline nadert voor het upgraden naar Niveau 4 van uw eHerkenning account
Antwoord aan: eHerkennìng

Beste zakelijke onderneming,

We schrijven u om een belangrijke update met betrekking tot uw zakelijke account bij eHerkenning te delen. Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de beveiliging te verbeteren en te voldoen aan de laatste standaarden, is het noodzakelijk dat uw account wordt geüpgraded van niveau 3 naar niveau 4.

We hebben vastgesteld dat uw account momenteel is ingesteld op niveau 3. Om ervoor te zorgen dat u toegang blijft houden tot onze uitgebreide diensten en om te voldoen aan de nieuwe vereisten, verzoeken wij u vriendelijk om uw account te upgraden naar niveau 4 vóór 25 april 2024.

Indien u verzuimt deze upgrade uit te voeren, zijn we helaas genoodzaakt om uw zakelijke account bij eHerkenning stop te zetten. Dit kan leiden tot onderbrekingen in uw dienstverlening en toegang tot belangrijke functies.

Het proces voor het upgraden van uw account naar niveau 4 is eenvoudig en kost slechts enkele minuten van uw tijd. Volg alstublieft onderstaande stappen om de upgrade uit te voeren:

1. Log hier in op uw eHerkenning ondernemingsprofiel [link]
2. Volg de instructies op het scherm om het aanvraagproces te voltooien.

Als u hulp nodig heeft bij dit proces of als u vragen heeft over niveau 4 en de bijbehorende voordelen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen die u heeft te adresseren.

We willen benadrukken dat deze upgrade is ontworpen om uw ervaring met eHerkenning te verbeteren en uw account te beveiligen volgens de hoogste normen.

Bedankt voor uw medewerking bij deze belangrijke update. We kijken ernaar uit om u verder van dienst te zijn en uw zakelijke behoeften te blijven ondersteunen.

Met vriendelijke groet,
**********************
Bestuursvoorzitter

Valse e-mail