Let op (4/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Update uw account voor een betere beveiliging

e-Herkenning

Van: E Herkenning
Verzonden: woensdag 10 juli 2024 22:49
Aan: ***********@************
Onderwerp: Update uw account voor een betere beveiliging

Beste zakelijke onderneming,

Wij willen u informeren over een belangrijke ontwikkeling met betrekking tot uw eHerkenning-account en de bijbehorende bedrijfsgegevens. Recentelijk is er een nieuwe regeling van kracht geworden die vereist dat alle zakelijke ondernemingen die zijn aangesloten bij eHerkenning hun bedrijfsgegevens bijwerken. Deze regeling is van toepassing op alle eHerkenning ondernemingen en is bedoeld om ervoor te zorgen dat de gegevens in ons systeem nauwkeurig en up-to-date zijn.

Om te voldoen aan deze nieuwe vereiste, vragen wij u vriendelijk om uw bedrijfsgegevens te controleren en waar nodig bij te werken. Dit omvat informatie zoals bedrijfsnaam, adres, contactgegevens en eventuele andere relevante details. Het bijwerken van deze gegevens is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat uw eHerkenning-account correct functioneert en om mogelijke vertragingen of problemen te voorkomen bij het gebruik van onze diensten.

U moet deze stap zetten voor 25 juli 2024. U kunt dit doen door op “Bedrijfsinformatie actualiseren” te klikken. Indien u dit niet doet, zullen wij uw profiel bij ons opzeggen en zult u niet meer toegang hebben tot onze diensten.

Bedrijfsinformatie actualiseren [link]

Wij staan klaar om u te ondersteunen en eventuele vragen die u heeft te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,
****************
Raad van bestuur

Valse e-mail