Let op (4/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Belangrijke update voor zakelijke gebruikers van eHerkenning

e-Herkenning

Van: E-Herkenning
Verzonden: maandag 8 juli 2024 21:55
Aan: ***********@***********
Onderwerp: Belangrijke update voor zakelijke gebruikers van eHerkenning

EHerkenning
Beste zakelijke gebruikers,

Wij willen u erop attenderen dat het noodzakelijk is om uw eHerkenning van niveau 3 naar niveau 4 bij te werken. Dit is nodig om te kunnen blijven inloggen bij gemeentes, Belastingdienst, UWV en verzekeraars, waar u nu gebruik van maakt om uw zakelijke taken uit te voeren.

De reden voor deze update is dat de beveiligingseisen voor eHerkenning worden aangescherpt om de veiligheid en integriteit van uw gegevens te garanderen. Door de update naar niveau 4 wordt uw eHerkenning profiel nog veiliger en betrouwbaarder.

U kunt deze update eenvoudig uitvoeren door op “Bedrijfsinformatie bijwerken” te drukken. Het is belangrijk om dit voor 25 juli 2024 te doen, omdat wij anders genoodzaakt zijn om uw eHerkenning profiel op te zeggen. Dit zou betekenen dat u geen toegang meer heeft tot de genoemde diensten en dat uw zakelijke activiteiten worden gehinderd.

Bedrijfsinformatie bijwerken

Wij adviseren u om zo snel mogelijk deze update uit te voeren om problemen met inloggen te voorkomen en om ervoor te zorgen dat uw zakelijke taken soepel kunnen worden uitgevoerd.
Indien u vragen heeft over deze update of hulp nodig heeft bij het bijwerken van uw eHerkenning profiel, kunt u contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
*****************
Personeelszaken

Valse e-mail