Let op (5/5): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Bestelling

PostNL

Van: PostNL
Date: wo 22 mei 2024 om 21:33
Subject: Bestelling
To: ******************@******************

Laatste Herinnering

LEVERING VAN UW PAKKET
Volgcode:***********

Geachte gewaardeerde klant,
We hopen dat dit bericht u goed bereikt. Het spijt ons u te moeten informeren dat een pakket met de volgcode 58381253 nog steeds wacht op levering op uw adres. Dit is uw laatste herinnering om de levering van uw pakket in te plannen.

Om een soepel leveringsproces te garanderen en verdere vertragingen te voorkomen, vragen wij u vriendelijk om uw levering zo snel mogelijk in te plannen. Klik eenvoudig op de onderstaande link om een geschikte datum en tijd voor de levering te selecteren:

Levering Nu Inplannen [link]

Daarnaast raden wij u ten zeerste aan om u te abonneren op onze kalendermeldingen om op de hoogte te blijven van de status van uw zendingen en dergelijke ongemakken in de toekomst te vermijden. Door u te abonneren ontvangt u tijdige meldingen over de levering van uw pakketten, zodat u nooit meer een levering mist.

We begrijpen het belang van het tijdig ontvangen van uw pakket en bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele ongemakken die deze vertraging met zich mee heeft gebracht. Wees gerust, ons team is toegewijd aan het veilig en tijdig leveren van uw pakket.

Dank u voor uw medewerking en begrip. Mocht u vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Met vriendelijke groet,
[Naam van Uw Bedrijf] Verzendingsteam

Valse e-mail