Let op (3/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Nieuws!

Kamer van Koophandel

Van: Kamer van Koophandel
Onderwerp: Nieuws!
Datum: 25 april 2024 om 00:17:43 CEST
Aan: *****************@*******************

Beste zakelijke ondernemer,
We schrijven u met een dringende melding over uw KVK profiel. Als onderdeel van ons voortdurende streven naar verbetering en naleving van de nieuwste normen, vereisen we alle aangemelde we dat alle aangemelde ondernemingen hun bedrijfsgegevens bijwerken vanwege een recente update die van toepassing is op alle bedrijfsprofielen.

Waarom het bijwerken van uw bedrijfsgegevens?
Deze update is essentieel om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsprofiel volledig voldoet aan de laatste richtlijnen en om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens accuraat en up-to date zijn.
We willen u erop wijzen dat alle bijwerkingen voor 1 april 2024 moeten zijn voltooid. Als uw bedrijfsgegevens niet zijn bijgewerkt binnen deze termijn, zijn we helaas genoodzaakt om uw bedrijfsprofiel op te schorten
Volg alstublieft de onderstaande stappen om uw bedrijfsgegevens bij te werken

1. Ga naar uw KVK profiel [link]
2. Volg de instructies om uw bedrijfsidentiteit te verifiëren en meervoudige authenticatiefactoren in te stellen.

We willen uw benadrukken dat het bijwerken van uw bedrijfsgegevens een belangrijke stap is om uw bedrijfsprofiel actief en operationeel te houden.
Als u hulp nodig heeft bij dit proces of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice

Bedankt voor uw medewerking,

Met vriendelijke groet,
***************
Bestuursvoorzitter

Valse e-mail