Let op (2/2): Valse sms douanekosten Sinds 10:08 | 17 januari 2024

Zorg ervoor dat uw klantprofiel niet beperkt wordt

Rabobank

Van: Rabobank-zaken
Onderwerp: Zorg ervoor dat uw klantprofiel niet beperkt wordt
Datum: 24 januari 2024 om 04:10:00 CET
Aan: **********@**********

We willen je graag informeren dat je huidige wereldkaart binnen 3 dagen komt te verlopen. Het is van groot belang dat je direct een nieuwe wereldkaart aanvraagt om ongestoord toegang tot je account te houden.

Goed om te weten! Het aanvragen van een nieuwe wereldkaart kan compleet zonder kosten worden gedaan via onze recycleprocedure. Door gebruik te maken van deze procedure, kun je ervoor zorgen dat de vervanging van jouw wereldkaart snel en efficiënt wordt afgehandeld.

Het is belangrijk om te benadrukken dat als je niet binnen 3 dagen een vernieuwde wereldkaart aanvraagt, er een bedrag van €14,99 moet worden afgerekend.

Om ervoor te zorgen dat je klantprofiel compleet toegankelijk blijft en om mogelijke complicaties te vermijden, vragen we je vriendelijk om meteen een nieuwe wereldkaart aan te vragen. Dit kan zeer gemakkelijk gedaan worden door ons digitale procedure te volgen.

Om het proces uit te voeren moet u de volgende stappen verrichten

Stap 1: Druk op aanvragen
Stap 2: Voer de instructies uit
Stap 3: U bent gereed!

Aanvragen [link]

Het vernieuwen van je wereldkaart is een typische procedure die ervoor zorgt dat we de veiligheid van je saldo’s kunnen waarborgen. Een verlopen wereldkaart kan leiden tot gelimiteerde toegang tot je tegoeden, wat impact kan hebben op je reguliere betalingen zoals boodschappen.

Wij willen de nadruk leggen op dat het belangrijk is om deze procedure onmiddelijk af te handelen om onnodige restricties op je account te voorkomen.

vriendelijk bedankt voor je medewerking en aandacht.
Met vriendelijke groet,

Valse e-mail