Let op (3/4): Valse sms namens BUNQ Sinds 13:45 | 5 maart 2024

Urgent: u heeft een ongelezen bericht

Kamer van Koophandel

Van: Kamer van Koophandel
Datum: 22-02-2024 01:55 (GMT+01:00)
Aan: ********@**********
Onderwerp: Urgent: u heeft een ongelezen bericht

Beste ondernemer
Wij schrijven u namens de Kamer van Koophandel om u op de hoogte te brengen van een belangrijke verandering met betrekking tot de wijze waarop u uw ondernemingszaken regelt. Met ingang van 2024 hebben wij besloten om over te stappen op het gebruik van digitale sleutels voor toegang tot onze diensten.

Het is van cruciaal belang dat alle gebruikers van KVK-diensten deze digitale sleutels aanvragen en in gebruik nemen. Tot onze spijt hebben wij vastgesteld dat u tot op heden nog geen digitale sleutels heeft aangevraagd.

Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken om per omgaande actie te ondernemen en uw digitale sleutels aan te vragen via onze website. De deadline voor het aanvragen van deze sleutels is 25 februari 2024. Na deze datum wordt uw KVK-nummer tijdelijk geblokkeerd, wat ernstige gevolgen kan hebben voor uw onderneming en haar activiteiten.

KVK-sleutels aanvragen [link]

Wij vertrouwen erop dat u deze kwestie serieus neemt en tijdig actie onderneemt om uw onderneming te beschermen tegen mogelijke onderbrekingen in de dienstverlening.

Met vriendelijke groet,
Kamer van Koophandel

Valse e-mail