Let op (2/2): Valse sms douanekosten Sinds 10:08 | 17 januari 2024

Regel uw bankzaken voor de feestdagen

Knab Bank

Van:
Aan:
Datum: 08-12-2023 07:22 CET
Onderwerp: Regel uw bankzaken voor de feestdagen

Geachte relatie,
Als bank zijn wij ‘poortwachter van het financiële systeem. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) en alle andere banken in Nederland doen we alles om bankieren veilig te houden. Dat willen wij niet alleen, wij zijn het ook wettelijk verplicht. Onderdeel van de rol als poortwachter is dat we financiële criminaliteit tegengaan. Regelmatig voeren we de strijd aan tegen zaken als witwassen, corruptie en terrorismefinanciering. En daar hebben wij u bij nodig.
We doen er alles aan om te voorkomen dat onze bankrekeningen worden gebruikt voor financiële criminaliteit. Om dit goed te kunnen blijven doen, moeten wij nóg beter weten wie onze klanten zijn en waar het geld dat ze bij ons onderbrengen vandaan komt. Doordat alle klanten zich opnieuw identificeren, krijgen wij een compleet inzicht in wie onze diensten gebruiken en met welk doel. Zo houden we samen bankieren veilig.

Als klant bij Knab heeft u bij het openen van uw betaalrekening zich al eerder geïdentificeerd. In het kader van de gewijzigde wet- en regelgeving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (bekend als de AVG) zijn we jaarlijks verplicht om de identiteit van onze klanten regelmatig te verifiëren en de NAW-gegevens bij te werken in ons klantensysteem, zodat we over de juiste gegevens beschikken en in alle gevallen onze klanten kunnen bereiken. Doet u dit niet vóór 1 januari 2024, dan moeten wij helaas uw rekening(en) blokkeren totdat u zich opnieuw heeft geïdentificeerd. En dat willen wij natuurlijk liever niet.

Controleer uw gegevens

Belangrijk om te weten
Tijdens de feestdagen zijn oplichters extra actief bij online winkels. Lees vooraf recensies over de online winkel en laat u niet verleiden door oplichters met mooie prijzen door u onder druk te zetten om snel te betalen bij online winkels of verkoopplatforms.
Heeft u nog vragen?
Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 en 20.00 uur.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Knab Servicedesk

www.knab.nl

Valse e-mail