Let op: U heeft een ongelezen bericht

ICS

Van: lnternational Card Services
Onderwerp: Let op: U heeft een ongelezen bericht
Datum: 25 oktober 2023 om 10:18:06 CEST
Aan:  ********@***********

Geachte heer/mevrouw,

Onze administratie heeft aangetoond dat u nog niet de “twee-staps authenticatie” heeft geactiveerd. Deze extra beveiligingslaag is van kracht sinds 01 september 2023, met als doel de bescherming van onze klanten tegen fraude verder te verbeteren.

Jaarlijks voeren wij een grondig onderzoek uit om de veiligheid van de persoonlijke en contactgegevens van onze klanten te waarborgen. Tijdens dit onderzoek verifiëren en valideren we uw persoonlijke gegevens. Daarom verzoeken wij u dringend om de “twee-staps authenticatie” in te schakelen. Als dit niet vóór 25 Oktober 2023 is voltooid, zal uw toegang tot uw Mijn ICS-account worden opgeschort totdat dit is voltooid.

Wij behandelen alle klantgegevens die we ontvangen zeer zorgvuldig. Meer informatie over ons privacybeleid is te vinden in ons Privacy Statement (link).

Klik op de “Mijn ICS” link om doorverwezen te worden naar de “twee-staps authenticatie” en vul alle vereiste informatie correct in.

Mijn ICS (link)

Beëindigen voorkomen?
Het is essentieel om uw gegevens te valideren vóór 25 Oktober 2023 om onze overeenkomst te behouden. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw Card(s) binnen enkele minuten weer gebruiken. Als u geen actie onderneemt, zal onze overeenkomst eindigen en worden uw Card(s) tijdelijk geblokkeerd.

Houd er rekening mee dat voor opzegging een opzegtermijn van één maand geldt. Als we gedurende deze periode niets van u horen, wordt onze overeenkomst met u beëindigd op 31 oktober 2023. Daarna hebben we geen lopende overeenkomst meer en kunnen we uw Card(s) niet meer deblokkeren.

Indien u na deze datum onze Card(s) wilt blijven gebruiken, dient u een nieuwe Card bij ons aan te vragen en al uw gegevens opnieuw door te geven. Wij nodigen u uit om uw persoonlijke gegevens nu bij te werken en te profiteren van al onze klantvoordelen.

Bij voorbaat dank aan uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
International Card Services
Afdeling Account Management

Valse e-mail