(Laatste Herinnering) Let op: U heeft een ongelezen bericht!

Kamer van Koophandel

From: Kamer van Koophandel
Date: 10 November 2023 at 11:18:47 CET
To:
Subject: (Laatste Herinnering) Let op: U heeft een ongelezen bericht!
Reply-To:

Actualiseer uw gegevens

Geachte relatie,

Wij hebben meerdere brieven verstuurd met het verzoek om uw contactgegevens bij te werken, maar tot op heden hebben wij geen reactie ontvangen. De deadline voor het bijwerken van uw gegevens was 28 Oktober 2023.

Het is van cruciaal belang dat wij beschikken over de juiste en actuele informatie met betrekking tot uw bedrijf. Dit stelt ons in staat om u op de hoogte te houden van belangrijke zakelijke ontwikkelingen en u te voorzien van relevante updates.

Wij geven u nog één kans om uw contactgegevens te verifieren. Indien wij na 5 November 2023 geen bijgewerkte gegevens van uw bedrijf ontvangen, wordt uw KVK-nummer tijdelijk geblokkeerd totdat de gegevens zijn geactualiseerd.

U kunt uw gegevens eenvoudig actualiseren via de onderstaande link.

Voor vragen of assistentie bij het invullen van de formulieren kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. Wij staan klaar om u te helpen en verdere complicaties te voorkomen.
Telefoonnummer: 0800-***
E-mailadres: klantenservice@**

Wij benadrukken dat het bijwerken van uw contactgegevens een essentiële verplichting is als ondernemer. Wij hopen op uw medewerking en zien uw reactie graag spoedig tegemoet.
Met vriendelijke groet,
***
Kamer van Koophandel

© Kamer van Koophandel 2023
U ontvangt deze e-mail omdat u met dit e-mailadres geregistreerd staat in ons klantenbestand. U kunt niet reageren op deze e-mail.
Vragen? Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

Valse e-mail