Let op (2/2): Valse sms douanekosten Sinds 10:08 | 17 januari 2024

Het is tijd om uw betaalkaart te vernieuwen – binnen 3 dagen verloopt hij!

Rabobank

Onderwerp: Het is tijd om uw betaalkaart te vernieuwen – binnen 3 dagen verloopt hij!
Datum: Tue, 23 Jan 2024 21:27:30 -0800
Van: RaboBank
Aan: *********@*********

We willen je graag informeren dat je huidige Debetkaart binnen 3 dagen komt te vervallen. Het is van groot belang dat je direct een nieuwe Debetkaart aanvraagt om ongestoord toegang tot je account te behouden.

Goed nieuws! Het aanvragen van een vernieuwde Debetkaart kan volledig kosteloos worden gedaan via onze hergebruikprocedure. Door gebruik te maken van deze procedure, kun je ervoor zorgen dat de vernieuwing van jouw Debetkaart snel en duurzaam wordt uitgevoerd.

Het is belangrijk om te informeren dat als je niet binnen 3 dagen een nieuwe Debetkaart aanvraagt, er een bedrag van €14,99 moet worden betaald.

Om ervoor te zorgen dat je account compleet toegankelijk blijft en om eventuele ongemakken te vermijden, vragen we je vriendelijk om meteen een nieuwe Debetkaart aan te vragen. Dit kan zeer gemakkelijk gedaan worden door ons digitale procedure te volgen.

Om het proces uit te voeren moet u de volgende stappen doen

Stap 1: Klik op aanvragen
Stap 2: Volg de instructies
Stap 3: U bent gereed!

Aanvragen [link]

Het aanvragen van je Debetkaart is een algemene procedure die ervoor zorgt dat we de veiligheid van je spaargeld kunnen waarborgen. Een verlopen Debetkaart kan leiden tot beperkte toegang tot je saldo’s, wat impact kan hebben op je dagelijkse aankopen zoals boodschappen.

Wij willen de nadruk leggen op dat het belangrijk is om deze procedure direct af te handelen om onnodige beperkingen op je klantprofiel te vermijden.

Hartelijk dank voor je samenwerking en aandacht.

hoogachtend,

Valse e-mail