Let op (2/2): Valse sms douanekosten Sinds 10:08 | 17 januari 2024

Bestel nu gratis een nieuwe betaalpas en vermijd beperkingen.

Rabobank

Subject: Bestel nu gratis een nieuwe betaalpas en vermijd beperkingen.
Date: Tue, 23 Jan 2024 20:11:57 -0800
From: Rabobank
To: **********@**********

We willen je graag mededelen dat je huidige Betaalkaart binnen 3 dagen komt te verlopen. Het is van enorm belang dat je zo spoedig mogelijk een vernieuwde Betaalkaart aanvraagt om ongestoord toegang tot je account te houden.

Goed nieuws! Het aanvragen van een vernieuwde Betaalkaart kan geheel gratis worden gedaan via onze hergebruikprocedure. Door gebruik te maken van dit proces, kun je ervoor zorgen dat de vervanging van jouw Betaalkaart snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Het is belangrijk om te benadrukken dat als je niet binnen 3 dagen een nieuwe Betaalkaart aanvraagt, er een bedrag van €14,99 moet worden afgerekend.

Om ervoor te zorgen dat je account compleet toegankelijk blijft en om mogelijke complicaties te vermijden, vragen we je vriendelijk om direct een nieuwe Betaalkaart aan te vragen. Dit kan zeer gemakkelijk gedaan worden door ons digitale procedure uit te voeren.

Om het proces te volgen moet u de volgende stappen doen

Stap 1: Druk op aanvragen
Stap 2: Volg de instructies
Stap 3: U bent klaar!

Aanvragen [link]

Het vervangen van je Betaalkaart is een typische procedure die ervoor zorgt dat we de beveiliging van je saldo’s kunnen waarborgen. Een Betaalkaart kan leiden tot gelimiteerde toegang tot je tegoeden, wat impact kan hebben op je dagelijkse aankopen zoals boodschappen.

Wij willen de nadruk leggen op dat het van belang is om deze procedure meteen af te handelen om onnodige beperkingen op je account te voorkomen.

Hartelijk dank voor je medewerking en begrip.

Met vriendelijke groet,

Valse e-mail