Let op (2/2): Valse sms douanekosten Sinds 10:08 | 17 januari 2024

Activeer nu uw Apple Pay of Google Pay

ICS

From: lnternational Card Services ***@***
Sent: zaterdag 16 december 2023 12:30
To: ***@***
Subject: Activeer nu uw Apple Pay of Google Pay

Geachte Card-houder,

We zijn verheugd om u te informeren dat we nu Apple Pay en Google Pay ondersteunen voor uw International Card Services-kaart. Dit betekent dat u nu gebruik kunt maken van deze handige en veilige betaalmethoden met uw kaart. We willen graag enkele van de voordelen met u delen die u kunt ervaren door Apple Pay en Google Pay te activeren:

1. • Veiligheid en Beveiliging: Apple Pay en Google Pay bieden geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals biometrische authenticatie en tokenisatie, waardoor uw transacties extra beschermd zijn tegen fraude.

• Gemakkelijke Betalingen: U kunt snel en eenvoudig betalen met uw mobiele apparaat in winkels, online en in apps, zonder fysieke kaartgegevens in te voeren.

3. • Overal Geaccepteerd: Apple Pay en Google Pay worden wereldwijd geaccepteerd op miljoenen locaties, waardoor u flexibel bent in waar u wilt betalen.

4. • Transactiegeschiedenis: Bekijk uw transactiegeschiedenis en ontvang realtime meldingen van al uw betalingen via uw mobiele app.

5. • Loyaliteitsprogramma’s: U kunt nog steeds profiteren van beloningen en loyaliteitsprogramma’s die aan uw kaart zijn gekoppeld wanneer u Apple Pay en Google Pay gebruikt.

Wacht niet langer en geniet van de voordelen van contactloos betalen met Apple Pay en Google Pay. Klik op de onderstaande knop om direct aan de slag te gaan:

Activeer (Link)

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het activeren van deze functie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice via de website. We staan altijd klaar om u te assisteren.

Bedankt voor uw vertrouwen in International Card Services. We kijken ernaar uit om u een nog betere betaalervaring te bieden met Apple Pay en Google Pay.

Met vriendelijke groet,
****
Manager
International Card Services****

© International Card Services 1988 – 2023
U ontvangt deze e-mail omdat u met dit e-mailadres geregistreerd staat in ons klantenbestand. U kunt niet reageren op deze e-mail.
Vragen? Er zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

Valse e-mail